USLUGE

Širok spektar usluga iz oblasti zavarivanja

Naše usluge zavarivanja metala iskljuičivo obuhvataju tehniku MIG/MAG zavarivanja. Bez obzira na vrstu metala ili složenost projekta, naš tim stručnjaka će pružiti izuzetan kvalitet zavarenih spojeva koji su čvrsti, trajni sigurni i estetski lepi.

Izrada konstrukcija i proizvodnih hala

Nudimo visokokvalitetnu uslugu izrade metalnih konstrukcija i proizvodnih hala za različite industrije i sektore. Bez obzira na vaše specifične potrebe, naš tim stručnjaka je tu da vam pruži prilagođena rešenja i izvede izradu metalnih konstrukcija koje će zadovoljiti vaše zahteve.

Izrada kovanih ograda i nameštaja

Kovane ograde i nameštaj

Naša specijalizovana usluga zavarivanja kovanih ograda i nameštaja donosi estetsku eleganciju i čvrstu konstrukciju u svaki komad koji kreiramo. Naši vešti zavarivači pažljivo izvode zavarivanje stvarajući čvrste, trajne i estetski lepe spojeve. Našim dizajnom oplemenjujemo svaki poslovni prostor prema zahtevima klijenata. Nameštaj se izradjuje prema specifičnim zahtevima klijenata.

Zavarivanje industrijskih mašina

Zavarivanje industrijskih mašina

Industrijske mašine zahtevaju posebnu pažnju i preciznost kada je u pitanju zavarivanje. Naši stručnjaci imaju duboko razumevanje različitih tipova metala koji se koriste u industriji. Gradjevinske mašine najčešće imaju potrebe za doradama kako kašika tako i drugih metalnih delova.

Obuka zavarivača Kragujevac

Obuka zavarivača i pomoć u proizvodnji

Naša usluga obuke za zavarivače je osmišljena da pruži stručno usavršavanje i edukaciju zavarivačima. Bez obzira da li ste početnik koji želi da stekne osnovne veštine ili iskusni zavarivač koji želi da unapredi svoje veštine zavarivanja, naš program obuke je prilagođen da Vam omogući da postignete vaše ciljeve. Radimo i postavljanje kompletne proizvodne linije za zavarivanje, kako sa svojim ljudstvom tako i sa ljudstvom klijenata. 

Hajde da započnemo saradnju!

Scroll to Top