O nama

O nama

Stručnost u zavarivanju, izradi metalnih konstrukcija i projektovanju

Naša firma Svarog je započela svoje poslovanje 2018. godine, kada smo  na zahtev klijenta izradili svoju prvu čeličnu konstrukciju. Pararelno smo radili i razne usluge zavarivanja metala i još dosta različitih poslova po želji klijenta. Zadovoljstvo klijenata postignutim rezultatima dovelo je do povećanja obima posla i potrebe za proširenjem kapaciteta.

Kako su godine tekle, Svarog se razvijao i širio kako u pogledu imovine, savremenih mašina i različitim oblastima delovanja, tako i u broju zaposlenih. Naš tim  je sastavljen od stručnih i posvećenih ljudi.

Odlučili smo se za proizvodnju montažnih hala , što podrazumeva sve faze procesa – projektovanje, izradu, farbanje, montažu, oblaganje sendvič panelima i sve pripadajuće limarske radove.

Takođe se bavimo izradom nadstrešnica, tendi, ograda, stepeništa, kovanih ograda i nameštaja, montažnih garaža, zavarivanje industrijkih mašina,  zavarivanje metala koje iziskuje ispitivanje varova, i završnu obradu metala.

Na zahtev klijenata,2020 godine, smo proširili našu delatnost pružanjem usluga obuke zavrivača kao i postavljanje kompletne proizvodne linije za zavarivanje, kako sa svojim ljudstvom tako i sa ljudstvom klijenata. 

Naš tim čine iskusni, atestirani zavarivači, bravari, farbari i montažeri.

Naš tim koji odgovorno pristupa svim izazovima, radi kvalitetno, poštuje rokove i stvara prijateljstva sa našim klijentima.

Pored Srbije, stekli smo poverenje kompanija iz Crne Gore, Hrvatske, Francuske, Italije i Nemačke.

Svojim predanim radom, stručnošću i posvećenošću kvalitetu, stvorili smo reputaciju pouzdanog partnera u industriji zavarivanja metala, izradi metalnih konstrukcija i projektovanju konstrukcija. Zahvaljujući poverenju naših klijenata, nastavljamo da se razvijamo i širimo, ostvarujući uspeh u svim našim projektima. 

Stručnost

Naš tim je sastavljen od stručnjaka sa bogatim iskustvom i ekspertizom u zavarivanju metala, izradi metalnih konstrukcija i projektovanju konstrukcija. Naša stručnost nam omogućava da pružamo visokokvalitetne usluge i postižemo izvanredne rezultate.

Preciznost

Svaki projekat se pažljivo planira i izvodi sa visokim stepenom preciznosti. Pristupamo detaljno svakom koraku, uzimajući u obzir sve tehničke i estetske faktore kako bismo postigli rezultate koji odgovaraju najvišim standardima.

Pouzdanost

Na nas možete računati da ispunimo svoje obaveze i da ostvarimo dogovorene rokove. Održavamo otvorenu komunikaciju sa našim klijentima i pružamo redovne informacije o napretku projekta kako bi se osiguralo poverenje i zadovoljstvo.

Kreativnost

Naš tim je inovativan i kreativan, uvek otvoren za nove ideje i izazove. Nudimo jedinstvena rešenja i prilagođena dizajnerska rešenja koja odražavaju individualne potrebe i stil naših klijenata.

Sigurnost

Bezbednost je naša najviša prioriteta. Prilikom obavljanja zavarivanja, izrade metalnih konstrukcija i projektovanja konstrukcija, strogo se pridržavamo bezbednosnih propisa i protokola kako bismo osigurali sigurno radno okruženje za naše timove i klijente.

Fleksibilnost

Razumemo da svaki projekat ima svoje specifične zahteve i ciljeve. Zbog toga smo fleksibilni i prilagodljivi, spremni da sarađujemo sa našim klijentima i pružimo rešenja koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

354

Zadovoljnih klijenata

302

Successfully Project

15

Iskustva

Naše prednosti

Svarog vrši zavarivanje i prilagodjava se Vašim potrebama!

Svarog zavarivanje dokazuje posvećenost kroz izuzetne rezultate i besprekornu uslugu.

Zašto Svarog zavarivanje?

Sa bogatim iskustvom u oblasti zavarivanja, naš tim poseduje stručnost i veštine potrebne za pružanje vrhunskih usluga zavarivanja.

Scroll to Top