kONTAKT

Pričajmo o vašem projektu

Pozovite ili pošaljite poruku

Kragujevac

Adresa:

KRAGUJEVAC, BRANIČEVSKA 3

Telefon:

+381606969579

Email:

svarog034@yahoo.com

Pošaljite poruku

Za sve vaše potrebe u vezi zavarivanja metala, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije

Kontaktirajte nas

Saznaj više

Često postavljana pitanja

Naša kompanija pruža širok spektar zavarivačkih usluga, uključujući MIG-MAG zavarivanje.

Da, svi naši zavarivači su sertifikovani i poseduju neophodne kvalifikacije i licence za obavljanje zavarivačkih radova.

Posvećeni smo visokom kvalitetu zavarivanja i primenjujemo stroge procedure osiguranja kvaliteta. Koristimo kontrolne tačke, neprekidno praćenje i testiranje kako bismo osigurali da su svi zavareni spojevi izdržljivi i sigurni.

Vreme završetka projekta zavisi od složenosti i obima rada. Uvek se trudimo da ispoštujemo dogovorene rokove i pružimo uslugu u najkraćem mogućem vremenskom roku, bez ugrožavanja kvaliteta.

Da, nudimo usluge zavarivanja kako u našem objektu, tako i na terenu. Naša ekipa može se kretati na različitim lokacijama kako bi izvršila zavarivačke radove tamo gde je to potrebno.

Da, pored novih zavarivačkih projekata, pružamo i usluge popravke zavarenih spojeva. Naši stručnjaci su obučeni da identifikuju i poprave bilo kakve nedostatke ili oštećenja na postojećim zavarima.

Naši zavarivači su vešti u zavarivanju različitih metala, kao što su čelik, aluminijum, nerđajući čelik i gvožđe. Bez obzira na vrstu metala, možete biti sigurni da ćemo pružiti visokokvalitetno zavarivanje.

Možete nas kontaktirati putem telefona ili e-pošte kako biste nam dali detalje o vašem projektu. 

Scroll to Top