Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)
Zavarivač O nama Istorijat

Istorijat

Davne 1970., Evgenije Liščenko i još dvadeset dvojica ljudi – vrsnih majstora i stručnjaka, otisnulo se na plovidbu ka istom cilju – osnivanje, razvoj i afirmisanje zavarivačkog preduzeća.
U Vranju je formirano preduzeće pod imenom Specijalizovano zavarivačko preduzeće “Zavarivač”. Imenom i simbolom SZP “Zavarivač” precizno je zacrtan program i razvoj delatnosti preduzeća. Nije slučajno opredeljenje za delatnost zavarivanja i montažu čeličnih konstrukcija, jer su ove delatnosti u to vreme, bile deficitarne na tržištu..

Prva iskustva su plenila i obećavala. Zavarivači su bili na ceni, pa su duh i ime Vranja počeli da osvajaju prostore bivše Jugoslavije. Ređala su se gradilišta širom tadašnje SFRJ. Time “Zavarivač” na velika vrata ulazi u poslovni svet.

Nedugo zatim “Zavarivač” je počeo da osvaja tržišta od Skandinavije do Severne Afrike i Bliskog Istoka.

Rejting i ekspanzija firme poprimili su razmere koje su zbunjivale privrednike tog doba. Sa 15 godina Zavarivač je već imao četiri fabrike. U proteklih skoro 40 godina sredstva za egzistenciju, u njemu je sticalo preko 10 000 ljudi.

Pouzdanost i kvalitet rada garantuju hiljade kilometara zavarenih spojeva koji traju, i danas vezuju elemente raznih rezervoara, podmornica, brodova, kotlova, dimnjaka, čeličnih konstrukcija raznih objekata, mostova, kontejnerskih jedinica itd.

 
Anketa
Usluge nase firme su:
 
Galerija slika
Get the Flash Player to see this rotator.
Broj poseta
765853
DanasDanas335
Овог месецаОвог месеца21989